Dit is Peutergroep de Klinkert

Peutergroep de Klinkert is gevestigd in basisschool de Klinkert in Oudenbosch. Deze groep bestaat uit maximaal 16 kinderen. De Peutergroep is geopend op maandag, dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag van 08:30 tot 12:30. Vanaf nov 2022 bieden we ook de dinsdagmiddag aan voor de peutergroep.

Wij werken met een vast team. Zo weten de kinderen en de ouders wie er op de groep staat. Wij bieden veel persoonlijke begeleiding zodat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen.


Wij werken met het VVE programma Piramide. Met dit programma sluiten wij aan bij de doorgaande lijn met school. Als het kan gaan we lekker naar buiten en we besteden aandacht aan de kring activiteiten, fruit eten, knutselactiviteit, voorlezen etc.

Wij wisselen de thema’s af. Wij sluiten met het aanbod van de thema’s ook aan bij school en bij de seizoenen, feesten etc.


VVE

Wij bieden bij Peutergroep de Klinkert ook VVE aan. Wij bieden dat aan kinderen die b.v. een taalachterstand hebben opgelopen. Je ontvangt de verwijzing via het consultatiebureau. Wilt u meer informatie over onze VVE aanbod? Dan kunt u contact opnemen met Marjolijn Verhaar via info@dedwergjes.eu


Marjolijn Verhaar

06-10649969

info@dedwergjes.eu


Contact met de peutergroep kunt u opnemen via

peutergroepdeklinkert@dedwergjes.eu

06-30220252


Contact met basisschool de Klinkert  kunt u opnemen via:

www.bsklinkert.nl

klinkert@borgesius.net

0165-314257


 p

 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram