Peutergroep

Alle kinderen van 2 tot 4 jaar zijn welkom bij onze peuteropvang. Een goede voorbereiding voor de basisschool. Binnen onze peuteropvang bieden we voor kinderen vanaf 2,5 jaar ook VVE, vroegschoolse educatie.

 

Wij zijn gevestigd in gemeente Moerdijk (Standdaarbuiten en Noordhoek) en in gemeente Halderberge (Oudenbosch).

 

Wij zien peuters als natuurlijke onderzoekers, ontdekkingsreizigers. Ze krijgen van ons het vertrouwen en de ruimte om zich op hun eigen manier en tempo te ontwikkelen. Wij geven de kinderen de kans om het zelf te doen. Niet alleen tijdens de activiteiten, maar ook tijdens de ‘gewone’ dagelijkse bezigheden.

 

Bij ons maken ze vrienden en leren ze van elkaar. Doordat ze op hun eigen manier leren en leren zelfstandig dingen te ondernemen en zo zelfvertrouwen te ontwikkelen, zie je bij ons kasten, banken en stoelen op kinderhoogte.  

Wij beiden op onze verschillende locaties VVE (Voorschoolse Educatie) aan. Dit doen wij door te werken met het programma Uk en Puk. Door middel van een thematisch aanbod, een uitnodigende en gezellig ingerichte ruimte en uitdagende activiteiten stimuleren wij de peuters om nieuwe woorden te leren, te leren nadenken, te spelen met andere kinderen, hun motoriek te oefenen, zich te concentreren en te luisteren

 

Kinderen hebben allemaal een eigen mentor, dit is één van de pedagogisch medewerkers van de groep waar het kind zit. Deze mentor volgt de ontwikkeling van het kind, is het eerste aanspreekpunt voor de ouders en het kind en voert de oudergesprekken.

 

Wanneer u niet in aanmerking komt voor de regeling kinderopvangtoeslag vanuit de overheid, heeft u de mogelijkheid om  gebruik te maken van de subsidieregeling “Kostwinner” vanuit de gemeente waar u woont. Wilt u weten of u in aanmerking komt voor deze regeling neem dan contact op, wij staan u graag te woord!  
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram