Peutergroep Happy

Peutergroep Happy is gevestigd in Standdaarbuiten. Wij maken daar gebruik van dezelfde ruimte als BSO Happy en wij zitten daar naast basisschool Aventurijn. Deze groep bestaat uit maximaal 16 kinderen. De Peutergroep is geopend op maandag, dinsdag en donderdag van 08:30 tot 12:00. Wij bieden ook verlenging op deze groep nu aan tot 14:30. Op woensdag zijn wij geoend van 08:30 tot 12:15. Op de woensdag starten we altijd met gymmen in de grote gymzaal op de antoniusstraat 8 in Standdaarbuiten. 

Wij werken met een vast team. Zo weten de kinderen en de ouders wie er op de groep staat. Wij bieden veel persoonlijke begeleiding zodat uw kind zich optimaal kan ontwikkelen.  

Wij werken met het programma Uk en Puk. Als het kan gaan we lekker naar buiten en we besteden aandacht aan de kring activiteiten, fruit eten, knutselactiviteit, voorlezen etc.

Daarnaast werken we om de 6  weken met een nieuw thema, b.v. ;  Wat heb ik aan vandaag? , Knuffels, Eet smakelijk, Dinosauriërs.  

VVE

 

Wij bieden bij Peutergroep Happy ook VVE aan. Wij bieden dat aan kinderen die b.v. een taalachterstand hebben opgelopen. Je ontvangt de verwijzing via het consultatiebureau.  Wilt u meer informatie over onze VVE aanbod? Dan kunt u contact opnemen met Marjolijn Verhaar via info@dedwergjes.eu  

Pittige peuters

 

Bij de peutergroep zit ook de ukIQ groep gevestigd. Dit is ene groep voor peuters met een vermoedelijke ontwikkelingsvoorsprong. Voor meer informatie over deze groep kunt u kijken op de ukIQ groep pagina. 

U kunt contact opnemen met de ukIQ groep via: marjolijn@ukiq.nl


 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram