Kinderdagverblijf De Dwergjes

Wij zijn een kleinschalig, professioneel en huiselijke kinderdagopvang in Standdaarbuiten. Wij zitten gevestigd in basisschool Aventurijn van Standdaarbuiten. Onze groep bestaat uit maximaal 16 kinderen van 0 tot 4 jaar.

Wij vinden de persoonlijke aandacht voor de kinderen en ook de ouders heel belangrijk. Ieder kind heeft zijn eigen mentor en die is gelijk ook de belangrijkste aanspreekpunt voor de ouders. Wij werken in een klein team. Dat betekend dat iedereen van het team de kinderen en de ouders kent. Wij vinden contact met de ouders heel belangrijk. Ouder en kinderen moeten zich veilig en vertrouwd voelen. Wij streven naar goed contact met de kinderen en ouders. 

Wij werken met het vve programma uk en puk. Wij doen 6 weken een thema omtrent het programma uk en puk.  Wij bieden de kinderen structuur van de dag aan zodat kinderen weten waar ze aan toe zijn.

Zo kunnen ze spelenderwijs opgroeien tot een evenwichtig persoon.

Wij zijn geopend van maandag t/m vrijdag van 07:00 tot 18:00. Mocht u vervroegde opvang nodig hebben zijn hebben wij de mogelijkheid om 06:30 open te gaan. 

U kunt bij ons uit verschillende pakketten kiezen.  Ze kunt u kiezen om dagdelen te betalen of per 15 min. U kunt kiezen uit reguliere, flexibele of incidentele opvang en uit opvang met of zonder vakanties.  Wilt weten wat het beste bij u past? Neem dan contact met ons op. 


 
 
E-mailen
Bellen
Map
Info
Instagram